Date:juli 15, 2015

Tips permanente make up Hellevoetsluis

Tips permanente make up Hellevoetsluis

Tips voordat u een permanente make up behandeling ondergaat

Even permanente make up laten zetten….

Tsjaa dat doe je dus niet zomaar “even”. Daar denk je goed over na en laat je je goed over informeren. Dat beseffen wij ook ons bij Skins Only Permanente Make Up Hellevoetsluis.

Waar kun je op letten?

Er zijn een paar belangrijke punten waar je op kunt letten voordat je besluit om permanente make up te laten zetten.

 • Waarom Permanente make up wenkbrauwen?

  wenkbrauwen

  Vraag jezelf eens af waarom je Permanente make up wenkbrauwen zou willen. Is het omdat je je haarkleur van je wenkbrauwen niet mooi vindt of is het de vorm.
  -De haarkleur van je wenkbrauwen
  De haarkleur kun je veranderen door te verven en niet met permanente make up. Nu is het wel zo dat je je wenkbrauwen meer kracht kunt geven of net even iets donkerder kunt maken. Bijvoorbeeld als je je wenkbrauwen altijd verft zal je dit minder vaak of helemaal niet meer hoeven te doen afhankelijk van de kleur.
  -De vorm van je wenkbrauwen
  Is het de vorm die je anders wilt of meer kracht wilt geven is dat uiteraard geen probleem. Mijn voorkeur gaat uit naar een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw. Je kunt de wenkbrauwen opvullen als je wat gaatjes hebt, voller laten lijken, gelijker maken, rechter, hoekiger, ronder daar kunnen we heel veel mee doen bij Permanente make up Hellevoetsluis.

 • Twee dezelfde wenkbrauwen?

  Iedereen wil natuurlijk twee dezelfde wenkbrauwen maar let wel op dat je gezicht bijna nooit symetrisch is en het daarom erg moeilijk is om twee dezelfde wenkbrauwen te maken met Permanente make up wenkbrauwen. Ik zeg altijd maar dat wenkbrauwen zusjes zijn en geen tweelingen. Nu krijgen we de wenkbrauwen vaak wel zo goed als helemaal gelijk er zal natuurlijk geen hele grote verschillen in zitten. Daarom tekenen we de wenkbrauwen ook eerst voor bij Skins Only Permanente make up Hellevoetsluis.

 • Waarom Permanente make up eyeliners

  Permanente make up eyeliners is erg fijn om toch altijd iets van make up op te hebben. Maar let wel op dat het geen totale vervanging is van je oog make up. Als je gewent bent om oogschaduw, eyeliner en mascara te dragen is deze Permanente make up eyeliner erg geschikt maar zul je hem soms toch nog een beetje moeten aanzetten aangezien de oogschaduw hem soms kan bedekken (afhankelijk van de kleur). Maar er is niks fijner om toch make up op te hebben als het erg warm is, als je gaat zwemmen, bij saunabezoek of sporten.

 • Medicatie en permanente make up

  Bepaalde medicatie kan er voor zorgen dat je huid of bloed dunner wordt of dat de huid niet goed geneest. De pigmentiste van Skins Only Permanente make up Hellevoetsluis zal u hier verder over doorvragen of dit een probleem is voor het zetten van permanente make up.

 • Wenkbrauwen wegscheren niet nodig

  Het is juist beter als er nog wat haartjes zitten als u die tenminste heeft. Het eindresultaat zal er dan erg natuurlijk uitzien. Tijdens de intake zal er goed naar de oorspronkelijke vorm van de wenkbrauwen gekeken worden. Natuurlijk is dit niet bij iedereen perfect en kan deze waar nodig worden aangepast.

 • De vorm bepalen we samen

  Uiteraard gaan we samen naar de vorm kijken en aanpassen. U zult geadviseerd worden wat het beste bij u past. Soms ben je jaren iets gewend maar is het misschien niet helemaal natuurlijk meer. Door de vorm eerst voor te tekenen kunt u een beeld krijgen wat het beste bij u past.

 • Contactlenzen

  Als u contactlenzen draagt en u wilt graag permanente make up eyeliner zetten, is het verstandig dat u een bril draagt als u komt. Na het zetten kunnen de ogen een klein beetje irriteren als je contactlenzen hebt, heb je daar sneller last van.

 • Veiligheid en hygiëne

  Permanente make up bij Skins Only is erg veilig. Er worden vele eisen gesteld aan de producten en aan de algehele hygiëne. Er wordt tevens gebruikt gemaakt van steriele wegwerpnaalden van hoge kwaliteit. Wij werken bovendien uitsluitend met gecertificeerde pigmenten.
  Kijk ook op http://www.veiligpmu.nl/ hier kunt u terug vinden dat Skins Only GGD-geregistreerd is. Permanente make up Hellevoetsluis werkt uitsluitend volgens deze richtlijnen welke zijn opgesteld in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport door het Landelijk Centrum Hygiene en Veiligheid. Voor meer informatie www.lchv.nl.

 • Voorzorg Permanente make up Hellevoetsluis

  Kijkt u ook eens op de pagina over voorzorg Permanente make up zodat u weet waar u op moet letten vlak voor de behandeling van Permanente make up.