Date:juni 01, 2015

Permanente make up Rockanje

Permanente make up Rockanje

Schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis staat voor huidverbetering, schoonheidsverzorging en permanente make up. Maar ook als u in Rockanje woont is deze praktijk voor u beschikbaar. Binnen 10 minuten staat u voor de deur bij schoonheidssalon Skins Only op de Rijksstraatweg 56H.  Skins Only, permanente make up Rockanje.

Hebt u er soms ook genoeg van om steeds uw wenkbrauwen te tekenen?

Stelt u zich eens voor, u staat ’s morgens op en uw wenkbrauwen zitten al perfect. Geen gedoe meer met potloodjes en poeders. Geen vervaagde wenkbrauwen meer door zweten of vegen in het gezicht. Met Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen zal het lijken of de wenkbrauwlijn dagelijks door visagisten is aangebracht.

Permanent make up voor wenkbrauwen zijn perfect voor mensen;

  • Voor wie geen of bijna geen wenkbrauwen meer heeftggs
  • Voor wie overdag steeds de wenkbrauwen moet bijwerken
  • Voor wie dagelijks de wenkbrauwen met een potlood of poeder moet tekenen
  • Voor wie de wenkbrauwen niet helemaal doorlopen
  • Voor wie geen wenkbrauwen meer heeft door chemo of Alopecia

Er zijn verschillende technieken van permanente make up voor uw wenkbrauwen welke wij onderstaand kort zullen behandelen.

  • Geschaduwde wenkbrauwen (shaded)

Geschaduwde wenkbrauwen zijn met name geschikt als de kleur van uw eigen wenkbrauwen erg licht (bijvoorbeeld blond) is. Door een schaduw van permanente make up achter uw eigen wenkbrauwen aan te brengen worden deze veel sprekender.

  • Wenkbrauwen hairstrokes

Wilt u wenkbrauwen die er zo natuurlijk mogelijk uitzien? Heeft u zelf geen of nauwelijks haartjes meer in de wenkbrauwen dan is de hairstroke techniek ideaal om ze er natuurlijk uit te laten zien met permanente make up. Heeft u van nature wel wenkbrauwen, maar zijn ze te dun of moet de vorm van de wenkbrauwen wat gecorrigeerd worden, dan is de hairstroke techniek ook een goede keuze voor u. U zult, zelfs van dichtbij, moeilijk het verschil kunnen waarnemen.

  •  Wenkbrauwen combi shaded hairstrokes 3D

Deze behandeling is een combinatie van de Shaded Wenkbrauwen en de hairstoke techniek. Er wordt d.m.v. permanente make up een schaduw achter uw wenkbrauwen aangebracht waarna deze met de hairstroke techniek worden opgevuld.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zo maar de beslissing neemt om Permanente Make Up voor uw wenkbrauwen te laten aanbrengen. Wij bieden u hiervoor een gratis consult aan. Tijdens dit consult bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor de permanente make up en laten wij u zien welk resultaat u kunt verwachten. U kunt ook eens kijken bij een greep uit de resultaten die we al hebben bereikt met permanente make up van de wenkbrauwen bij schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis en regio Rockanje en Oostvoorne.

 

Portfolio

Schoonheidssalon Skins Only is goedgekeurd door de GGD. Kijk ook op www.veiligpmu.nl hier kunt u terug vinden dat Skins Only GGD-geregistreerd is en voldoet aan de eisen van het Ministerie voor Volksgezondheid.

Ook voor permanente make up Rockanje bent u bij Skins Only aan het juiste adres.