Date:juli 15, 2015

Ook voor huidverbetering naar Skins Only

Ook voor huidverbetering naar Skins Only

Laat uw huid weer stralen, u heeft het verdiend

Bij schoonheidssalon Skins Only Hellevoetsluis voeren wij diverse gezichtsbehandelingen voor huidverbeteringen uit omdat uw huid, uw grootste orgaan, het soms zwaar heeft te verduren, bijvoorbeeld na een ziekte, bepaalde medicaties of verkeerde producten.

Bij schoonheidssalon Skins Only is niets standaard, alles is maatwerk, innoverend en bewezen effectief. Alle gezichtsbehandelingen zijn uniek en afgestemd op de behoefte van uw huid en huidverzorging.

huidverbeteringUw eerste behandeling begint altijd met een GRATIS intake gesprek. Tijdens deze intake bespreekt de huidspecialist uw huidconditie, uw verwachtingen, uw wensen en de mogelijkheden. In de eventuele daarop volgende gezichtsbehandelingen worden uw ervaringen geëvalueerd. Gedurende deze gehele periode staat uw huidcoach tot uw beschikking.

Schoonheidssalon Skins Only vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek. Wij werken met de nieuwste apparatuur en met speciale huid verbeterende producten ook voor thuis. Bij ons draait het om u en is uw huid onze zorg.

Wij zijn goedgekeurd door de GGD en voldoen aan de eisen van het Ministerie voor Volksgezondheid.

Schoonheidssalon Skins Only adviseert en verwent en houdt rekening met alle omstandigheden. Bijvoorbeeld bij een beschadigde huid is het belangrijk om de huid zo snel mogelijk te behandelen met de juiste gezichtsbehandeling. Dit is om de huid te herstellen en diepere schade aan de huid te voorkomen.

U kunt zelf thuis elke dag iets aan huidverzorging en huidverbetering, wij hebben voor iedere huid een passende huidverzorging, maar bij de huidspecialist van Skins Only begint de basis van dit traject waarbij u zichtbare uiterlijke verbeteringen bereikt waardoor u zich prettiger gaat voelen.

Kijk gerust eens op onze website voor de mogelijkheden.

skinsonly-logo-2