Contact

Maak een afspraak voor permanente make up in Hellevoetsluis

Ga voor permanente schoonheid en maak een afspraak voor een behandeling in de permanente make-up salon Skins Only in Hellevoetsluis. De perfecte permanente  wenkbrauw of eyeliner is één telefoontje van u verwijderd.

Bel 06 – 39268648

Maak een telefonische afspraak

Het maken van een afspraak voor permanente make-up is alleen telefonisch mogelijk. Om iedere klant net zoveel aandacht te geven wordt er geen telefoon aangenomen tijdens behandelingen. Spreekt u gerust de voicemail in dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Heeft u een vraag die geen haast heeft kunt u ook altijd een bericht sturen via het onderstaande contactformulier.

Openingstijden schoonheidssalon Skins Only (uitsluitend op afspraak) :

Maandag 11.00 – 21.00
 Dinsdag  09.00 – 21.00
 Woensdag  09.00 – 17.00
 Donderdag  09.00 – 21.00
 Vrijdag  09.00 – 21.00
 Zaterdag  09.00 – 16.00
 Zondag  gesloten

Contactgegevens:

Skins Only
Rijksstraatweg 56 H ( u vindt ons op de 2de etage)
3223 KA Hellevoetsluis
Telefoon: 06- 39268648
E-mail: info@skinsonly.nl

    Wilt u uw afspraak annuleren bij de permanente make up specialiste? Doe dit dan zo spoedig mogelijk zodat een andere klant eventueel op het door u gereserveerde tijdstip behandeld kan worden. U kunt uw annulering telefonisch doorgeven aan de schoonheidssalon.

    Om de behandelingskosten in onze schoonheidssalon bij annulering te voorkomen dient u minimaal 24 uur van te voren de afspraak te annuleren anders zijn wij genoodzaakt om minimaal 50% van de behandelingskosten bij u in rekening te brengen. Wij vragen uw begrip en medewerking bij deze regel die wij hebben opgenomen in onze voorwaarden welke u aanvaard bij het maken van de afspraak in schoonheidssalon Skins Only in Hellevoetsluis.

    Op onze dienstverlening en op al onze behandelingen zijn de voorwaarden van Skins Only van toepassing. Via deze link kunt u deze bekijken.

     

    pinbeautysaloncadeau Wij staan ook vermeld op OnzeBruiloftsite